Kidsproof!

IMG_4307
875474fa2e73466181d589510899c0fa
IMG_4250

Space Expo is een Kidsproof museum van museumkids.nl

Space Expo is in november 2018 wederom verkozen tot één van de 70 meest kindvriendelijke musea in Nederland. Space Expo wordt door de inspecteurs geroemd omdat ‘je er astronaut kan worden en een waterraket kan laten lanceren’. Ons museum krijgt van de Museuminspecteurs als gemiddeld rapportcijfer een 8,5. Kidsproof musea zijn musea die in het laatste jaar meer dan 40 inspecties kregen en een 7,5 of hoger verdienden. 


Wil jij Museuminspecteur worden en Space Expo inspecteren?

Ben je niet ouder dan 12 jaar, hou je van musea én van leuke dingen doen?
Meld je hier aan>> www.museumkids.nl/register


Nieuwe dingen leren

Zo’n 4.000 Museuminspecteurs (kinderen t/m 12 jaar) hebben het afgelopen jaar ruim 11.000 inspecties gedaan op Museumkids.nl. De waardering die Museuminspecteurs uit het hele land hebben gegeven, maakt duidelijk wat ze van de activiteiten vonden, of ze iets nieuws geleerd hebben, of de medewerkers aardig waren en wat ze zelf aan het museum zouden veranderen. Het museum kan deze waardevolle feedback gebruiken om nog aansprekender programma’s te ontwikkelen en de dienstverlening te verbeteren. De verkiezing van het meest kindvriendelijke museum van Nederland draagt daarmee bij aan de kwaliteit van het aanbod van alle musea. Museuminspecteurs maken, op hun beurt, kans op de titel ‘Museuminspecteur van het jaar’. 

Museumkids.nl is een initiatief van de Museumvereniging waar kinderen op speelse wijze in aanraking komen met de musea in Nederland. Het primaire doel is het stimuleren van de interesse en bezoek van kinderen aan musea, zowel online als offline. In november 2018 is alweer het 8ste inspectieseizoen van start gegaan. Er is inmiddels een speciale Museumkaart voor Museumkids. Daarmee kunnen ze eindeloos musea ontdekken.

museum kids 1
Space_to_be

Vul uw eigen inhoud in.

dit is een test

Dit is een test voor een nieuwe tekst