Tickets

Koop je kaartjes voor Space Expo vanaf nu makkelijk online!

(Bij Space Expo heeft u gratis entree op vertoon van uw Museumkaart)


DagjeWeg.NL Tickets regelt onze online ticketverkoop. Neem voor technische vragen over het bestellen contact op met DagjeWeg.NL Tickets door te mailen naar service@dagjewegtickets.nl of door te bellen naar 0318 640 289. 

Kortingsbonnen kunnen niet online worden verzilverd, maar alleen bij de kassa van Space Expo ingewisseld worden. 

Of kijk of uw antwoord tussen de veelgestelde vragen staat: https://www.dagjewegtickets.nl/nl/veelgestelde-vragenDeze tickets zijn niet geldig voor de Space Train. Tickets voor de Space Train zijn alleen te koop bij de kassa van Space Expo.
Voor meer informatie, klik hier!

Voor groepsbezoeken, bel 071-200 1400 of mail naar reserveringen
@space-expo.nl.Nieuw: combinatietickets met openbaar vervoer

Voor het combiticket moet een datum worden gekozen. Het ticket is alleen op die datum geldig in de bus. Het combiticket mag worden gebruikt in de stads- en streekbussen én op de HOV-buslijnen (R-net en Qliner) in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland.

Let op: De actiekaart is alleen geldig op buslijn 45 en op de buslijnen 195/295 als Arriva de vervoerder is (dus niet in de bussen van Connexxion of Syntus). De buurtbus, Belbus, OV-taxi en Keukenhof Express zijn van de actie uitgesloten.Deze tickets zijn niet geldig voor de Space Train. Tickets voor de Space Train zijn alleen te koop bij de kassa van Space Expo.
Voor meer informatie, klik hier!

Voor groepsbezoeken, bel 071-200 1400 of mail naar reserveringen
@space-expo.nl.

Space_to_be

Vul uw eigen inhoud in.

dit is een test

Dit is een test voor een nieuwe tekst