Space Expo werkt aan de toekomst!

Van 27 mei t/m 7 juni vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats in ons 1:1 schaalmodel van het International Space Station (ISS). De Zvezda module is daardoor tijdelijk afgesloten. De Columbus module blijft wel toegankelijk. Bedankt voor je begrip!

Tickets

Space Expo


Space Expo is hét ruimtevaartmuseum van Nederland. In onze tentoonstelling maak je op unieke wijze kennis met de ruimte en ruimtevaart. Space Expo is open van dinsdag t/m zondag. In de schoolvakanties is Space Expo ook op maandag geopend.

Space Expo + Space Train


Met de Space Train ontdek je de wereld van ESA ESTEC. De Space Train rijdt in de meeste weekenden en schoolvakanties. Je kunt tickets één week van tevoren online bestellen in combinatie met een Space Expo ticket. Je moet minimaal 9 jaar oud zijn om mee te kunnen met de Space Train. Lees voordat je deze tickets bestelt, eerst zorgvuldig de andere voorwaarden door.

Kom je met een groep waarvan een deel wel met de Space Train wil en een ander deel niet? Het is op dit moment helaas niet mogelijk om via één ticketknop al deze tickets te bestellen. Je zult de verschillende soorten tickets via de verschillende knoppen moeten boeken. We raden je aan om in dit geval eerst de combitickets voor de Space Train en Space Expo te boeken en daarna de losse tickets voor Space Expo.