Nederlands Engels
  • di t/m zo 10:00 – 17:00
    Vakanties ook op maandag

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

Je vindt Space Expo vlak achter de zee en de duinen in Noordwijk. Je kunt Space Expo bezoeken met het openbaar vervoer, de fiets of de auto.

Het adres:
Space Expo
Keplerlaan 3
2201 AZ Noordwijk

Space Expo beschikt over een parkeerterrein met ongeveer 100 plekken. Hier kun je gratis parkeren. Er zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Bovendien hebben we een fietsenrek waar je de fiets kunt neerzetten. Kijk hieronder voor de route naar ons museum en OV informatie.

Toegankelijkheid

Space Expo is grotendeels toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. Slechts enkele gedeeltes zijn niet te bereiken voor rolstoelen. Ook is er één rolstoel beschikbaar. Om er zeker van te zijn dat de rolstoel beschikbaar is, adviseren wij je de rolstoel van tevoren telefonisch te reserveren (071-2001400).

Geleidehonden zijn bij Space Expo van harte welkom.

Space Expo café

Even bijkomen van de heenreis? Of nagenieten van je museumbezoek? In Space Expo vind je het Space Expo Café! Het café heeft dezelfde openingstijden als het museum. Je kunt hier voor of na je bezoek terecht voor warme én koude dranken, ijs en kleine snacks. Er is zowel binnen als buiten plek om te genieten van je kop koffie of verfrissende drankje.