Evenementen bij Space Expo

Event: Space Connect 2019

Vrijdag 28 juni 2019 | 17.00-20.00 uur
Tickets: € 49,- p.p. (exclusief BTW, inclusief drankjes, fingerfood & performances)

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat de hele wereld televisie keek toen Neil Armstrong op 20 juli 1969 de eerste stappen op de maan heeft gezet. Terwijl hij dit deed sprak hij de legendarische woorden uit: “That's one small step for a man, one giant leap for mankind”

Deze historische gebeurtenis vieren we graag met u tijdens een ‘spannende’ vrijdagmiddag bijeenkomst tussen de raketten en het spectaculaire maanlandschap met de maanlander van Neil Armstrong. Bij binnenkomst waant u zich in hogere sferen. Uw gevoel wordt nog eens versterkt door boeiende presentaties van o.a. astronaut André Kuipers over de maan en spectaculaire buitenaardse performances. Laat u verwennen met lekkere fingerfood happen en coole drankjes tijdens deze feestelijke ‘Afterwork-party in Space’ met aandacht voor duurzaamheid en onze kwetsbare planeet aarde.

Meer informatie >>

Zondag 21 juli 2019

Programma 50 jaar maandlanding 


11.15 - 12.00 uur
Ruimtevaart volgens Star Trek
Op 21 juli is Star Trek vereniging The Flying Dutch aanwezig bij de Space Expo, met hun promotie stand en in Star Trek stijl geklede figuranten, waarmee je op de foto kunt voor de USS Enterprise. Om 11.15 geven zij een lezing over hoe de ruimtevaart zich in het Star Trek universum heeft ontwikkeld, na de maanlanding in 1969. Een positief verhaal over de toekomst van de mensheid!


14.00 - 15.00 uur
Maanlezing door professor Frank P. Israël

Astronoom Frank Israël, verbonden aan de Universiteit van Leiden, geeft op 21 juli een bijzondere lezing over de eerste maanlanding die plaatsvond op 21 juli 1969. Professor Israël neemt ons mee, 50 jaar terug in de tijd, naar deze historische gebeurtenis.

Verder hetzelfde  programma als het vakantieprogramma >> 
Space Connect 2019 DEF


Space Expo - maanlandschap - fotograaf Marisa Beretta


JQ0A4128-HDR
Space_to_be

Vul uw eigen inhoud in.

dit is een test

Dit is een test voor een nieuwe tekst