Contact

Heeft u post voor SPACE EXPO? Stuur dit dan aan:

SPACE EXPO
Postbus 277
2200 AG  NOORDWIJK 

Ons bezoekadres is: 
Keplerlaan 3
2201 AZ  NOORDWIJK

Telefoonnummer: 071 - 200 1400

Bankrekening: NL69ABNA0499881737

BTW nummer: NL008221613B01

KvK: 541167163

 

Voor vragen kunt u ook onderstaand formulier invullen en op 'Versturen' klikken.Visie en missie van Space Expo

Space Expo is hét ruimtevaartmuseum  van Nederland en is het bezoekerscentrum van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA in Noordwijk. Jong en oud maken hier kennis met ruimtevaart en aanverwante onderwerpen als milieu, communicatie, navigatie, exploratie, wetenschappelijk onderzoek en internationale samenwerking.


Visie

Space Expo is een ontmoetingsplek waar kinderen en volwassenen, deskundigen en geïnteresseerden, beslissers en beleidsmakers elkaar kunnen vinden voor actuele informatie over ruimtevaart en waar zij standpunten kunnen uitwisselen over ruimtevaart en de ecologische en maatschappelijke spin-offs ervan.

 

Missie

Space Expo biedt bezoekers, scholieren, deskundigen, bedrijven, instellingen en overheden actuele en relevante informatie aan over ruimtevaart en maatschappelijke en ecologische verwante onderwerpen.

Space Expo is een professionele educatieve instelling met lesprogramma's over ruimtevaart voor primair en voortgezet onderwijs en ondersteunende educatieve middelen voor HBO en WO studenten. De lesprogramma's sluiten niet alleen aan bij de leerdoelen voor bèta en techniek vakken, maar ook bij diverse maatschappelijke vraagstukken waar ruimtevaart aan kan bijdragen.

Deze missie wordt ondersteund door permanente en wisselexposities, nieuwsberichten en publicaties, activiteiten van velerlei aard en educatieve programma's.


Space_to_be

Vul uw eigen inhoud in.

dit is een test

Dit is een test voor een nieuwe tekst