Het Noordwijkse ruimtevaartmuseum Space Expo is genomineerd voor de titel ‘Beste Evenementenlocatie van het jaar 2018’. Deze verkiezing wordt georganiseerd door het vaktijdschrift Meetings. De uitslag wordt eind januari 2019 bekendgemaakt. Het publiek kan tot en met december 2018 stemmen wie de beste evenementenlocatie moet worden. 

Space Expo is al jarenlang een succesvolle locatie voor vergaderingen, meetings en evenementen. In het museum hangt een unieke spannende ruimtesfeer die veel mogelijkheden biedt voor events met een thema. Denk bijvoorbeeld aan productlanceringen tussen de raketten, buitenaardse feesten, meetings over de toekomst, events over innovatie en techniek of de zo belangrijke (duurzame) aandacht voor onze planeet aarde. 

Er zijn verschillende criteria waarop de evenementenlocaties beoordeeld worden voordat ze mee kunnen doen aan de verkiezingen. De criteria waarop de locaties beoordeeld worden zijn onder andere de ligging van de locatie, de bereikbaarheid, de inrichting, de catering en service.

Er kan t/m december gestemd worden via http://www.besteevenementenlocatievanhetjaar.nl/stem


2010.04.007-085.JPG