Nog niet toegekomen aan een bezoek aan de expositie ‘Comics in Space’ in Space Expo? Er is nog een kans om te gaan! De expositie in Noordwijk is wegens succes met een extra maand verlengd: tot en met 30 november 2018. 

Initiatiefnemer en organisator van Comics in Space is John Asselbergs, zelf ook tekenaar met als grote hobby stripverhalen. Asselbergs is zeker niet de enige Nederlander met een passie voor stripverhalen. Vanuit het hele land heeft Space Expo vanaf de opening door Dick Matena en Martin Lodewijk op 2 augustus duizenden bezoekers en stripfans naar de expositie getrokken. Dit omdat Comics in Space een uniek overzicht geeft van vooral Nederlandse striptekenaars die hun helden avonturen lieten beleven in de wereld van de ruimtevaart en science fiction. 

Comics in Space wordt georganiseerd onder de vlag van ‘Noordwijk, City of Space’, de titel die de gemeente Noordwijk in 2018 draagt. Er zijn onder andere originelen van diverse bekende striptekenaars te zien, maar ook stripcovers, verhalen, objecten en een leestafel met stripboeken waardoor bezoekers nader kennismaken met de bijzondere relatie tussen strips en space. 

www.noordwijk.info/space 
www.space-expo.nl 

comicinspace