Nederlands Engels Duits Frans
  • Maandag t/m zondag:
    9:30 - 18:00 uur

Corona update

Wij geven je weer DE RUIMTE!

Vanaf 25 september hoef je in ons museum geen 1,5 meter afstand meer te houden. Je kunt weer heerlijk op je gemak alle ruimtes in onze tentoonstelling bezichtigen. Space Expo is een doorstroomlocatie, je hoeft daarom bij ons geen coronatoegangsbewijs te laten zien.

Ticket & tijdslot

Om onze bezoekers genoeg ruimte te geven, handhaven we in ieder geval t/m oktober onze tijdsloten. Koop daarom uw ticket met bijpassend tijdslot vooraf online. Hiermee is je bezoek gegarandeerd. Ook museumkaarthouders dienen vooraf een tijdslot te boeken.

Spontaan bezoek?

Indien je geen e-ticket hebt gekocht en bij Space Expo aan de balie een ticket wilt kopen, dan is je toegang helaas niet gegarandeerd. Het kan zijn dat alle tijdsloten al zijn volgeboekt of dat je een tijdje moet wachten. Let op: alleen pinnen!

Exacte tijd

Net als bij echte ruimtevaartmissies is de tijd die op je ticket staat vermeld de exacte tijd waarop je de expo mag betreden. Zorg daarom dat je op tijd bent.

Voorzorgsmaatregelen

Ga niet van huis met gezondheidsklachten. Blijf dus thuis als je hoest, verkouden bent, keelpijn of koorts hebt. Dit geldt ook voor de rest van het huishouden. Was je handen vóór en na je bezoek en maak gebruik van onze desinfectie dispensers. Hoest en nies in je elleboog.

Missie in het Museum

Nu in Space Expo: Missie in het Museum!  Je leest er meer over op deze website. Missie in het Museum biedt  extra leuke elementen én veel achtergrond informatie voor jong en oud. Enkele interactieve elementen van ons museum zijn hierdoor tijdelijk niet in gebruik.