Seminars en congressen

Ons auditorium, de Arianezaal, is geschikt voor presentaties en lezingen. Deze zaal biedt plaats aan maximaal 130 personen in theateropstelling. Er zijn technische faciliteiten zoals een beamer met groot scherm, microfoons, licht en geluid. U kunt uw wensen mbt audiovisuele hulpmiddelen met ons doorlopen en wij maken graag een offerte voor u. Indien gewenst bieden wij u technische ondersteuning. 

Onze Astronautenzaal is een prettige (vergader) ruimte die plaats biedt aan maximaal 30 personen in theateropstelling. Uw bijeenkomst kan onderbroken worden voor een rondleiding door Space Expo of een lunch in onze foyer. Ter afsluiting van uw event is het mogelijk een een drankje en een hapje te doen  in de expositieruimte van ons museum.

Bent u ge├»nteresseerd en wilt u graag extra informatie? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze afdeling evenementen: 071-200 1400 op maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:00 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen: events@space-expo.nl

JQ0A3945-HDR
140A4888

Bovenstaand de Arianezaal. Deze zaal staat standaard in theateropstelling. Daarbij is er een katheder aanwezig in de zaal.

Space_to_be

Vul uw eigen inhoud in.

dit is een test

Dit is een test voor een nieuwe tekst