Nederlands Engels
  • di t/m zo 10:00 – 17:00
    Vakanties ook op maandag

Meetings en events

Let's meet in space!

Space Expo is niet alleen een geweldig ruimtevaartmuseum en het officiële bezoekerscentrum van het naastgelegen ESA ESTEC, het is ook een prachtige locatie voor het organiseren van jouw eigen evenement, vergadering, lezing of congres. Er zijn verschillende ruimtes te boeken. Ook kan het museum exclusief worden afgehuurd.

Space Station Square


Het Space Station Square is een unieke plek voor een borrel, hier sta je letterlijk tussen een model van het International Space Station (ISS) en het spectaculaire maanlandschap met de maanlander van Neil Armstrong! De trap voor het ISS creëert een mooi natuurlijk podium. 

Huur het hele museum


In ons museum hangt een unieke spannende ruimtesfeer die veel mogelijkheden biedt voor events met een thema! Het hele museum afhuren is zeker bespreekbaar. 

Arianezaal


De Arianezaal is het auditorium van Space Expo en biedt in een theateropstelling plaats aan 130 personen. Een mooie locatie voor zakelijke bijeenkomsten als congressen en vergaderingen. Aanwezig: beamer, geluid en katheder.

Astronautenzaal


Voor kleinere bijeenkomsten en workshops is er de Astronautenzaal. Deze zaal is in theateropstelling geschikt voor 36 personen. Ook kan de zaal omgebouwd worden tot vergaderruimte voor 18 personen.