Nederlands Engels Duits Frans
  • Dinsdag tot en met zondag:
    10:00 - 17:30 uur

    Tijdens schoolvakanties en feestdagen ook open op maandag.

Meetings en events

Let's meet in space!

Space Expo is niet alleen een geweldig ruimtevaartmuseum en het officiële bezoekerscentrum van het naastgelegen ESA ESTEC, het is ook een prachtige locatie voor het organiseren van uw eigen evenement, vergadering, lezing of congres. Er zijn verschillende ruimtes te boeken. Ook kan het museum exclusief worden afgehuurd.

Space Station Square


Het Space Station Square is een unieke plek voor een borrel, hier staat u letterlijk tussen een model van het International Space Station (ISS) en het spectaculaire maanlandschap met de maandlander van Neil Armstrong! De trap voor het ISS creeert een mooi natuurlijk podium. 

Central Core


Het Central Core is de grootste ruimte van Space Expo. Hier bevindt u zich letterlijk tussen de raketten en satellieten. Een mooie plek om een sitting of walking dinner te houden. Of wat dacht u van een productlancering tussen de raketten? 

Huur het hele museum


In ons museum hangt een unieke spannende ruimtesfeer die veel mogelijkheden biedt voor events met een thema! Het hele museum afhuren is zeker bespreekbaar. 

Arianezaal


De Arianezaal is het auditorium van Space Expo en biedt in een theateropstelling plaats aan 130 personen. Een mooie locatie voor zakelijke bijeenkomsten als congressen en vergaderingen. Aanwezig: beamer, geluid en katheder.

Astronautenzaal


Voor kleinere bijeenkomsten en workshops is er de Astronautenzaal. Deze zaal is in theateropstelling geschikt voor 40 personen. Ook kan de zaal omgebouwd worden tot vergaderruimte voor 20 personen.

Parkeren


Parkeren is bij ons nooit een probleem, wij hebben een eigen (gratis) parkeerterrein met meer dan 100 plekken, pal voor de deur.

Voeg een rondleiding of lezing aan uw evenement toe

Bij Space Expo beschikken wij over een professioneel en enthousiast gidsenteam, stuk voor stuk geweldige mensen met heel veel kennis over satellieten, planeten, raketten en de laatste ruimtevaart ontwikkelingen.

Joos Ockels, de weduwe van astronaut Wubbo Ockels, werkt met veel toewijding als vrijwilliger bij Space Expo. Daarnaast is zij zeer actief om het gedachtengoed van haar man voort te zetten via onder andere de Stichting Happy Energy.