Events

Let's meet in space!

Space Expo is the space to be! De unieke en spannende ruimtesfeer in het ruimtevaartmuseum biedt veel mogelijkheden voor events van 10 tot 500 personen. Denk bijvoorbeeld aan een vergadering in de ruimte, een borrel op de maan of een productlancering tussen de rakketten en satellieten. Wil je écht uitpakken? Het is ook mogelijk om het museum in zijn geheel af te huren.
We denken graag met je mee!

Central Core


Het Central Core is de grootste ruimte van Space Expo. Hier bevind je je letterlijk tussen de raketten en satellieten en heb je zicht op bijna de hele expositie. Deze mooie, ronde ruimte kan op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt hier jouw lunch, borrel of diner laten plaatsvinden. Ook kun je hier grote bijeenkomsten in een ruimtedecor houden. De ruimte tussen de raketten biedt een mooi, natuurlijk podium. Central Core is omringd door raketmodellen en motoren en daardoor ook zeer geschikt als decor voor livestreams, webinars en andere online evenementen.

Space Station Square


Het Space Station Square ligt naast een groot model van het International Space Station (ISS) en grenst aan het spectaculaire maanlandschap waar de maanlander Eagle en Neil Armstrong de hoofdrol spelen. Een ideale plek voor een netwerkborrel of presentatie. De trap naar het International Space Station vormt bij veel van onze events een perfect podium voor speeches of presentaties. Space Station Square is met het maanlandschap en het ISS op de achtergrond ook een perfecte ruimte voor livestreams. Wat dacht je van een talkshow in de ruimte?

Arianezaal


De Arianezaal is een auditorium dat in theateropstelling plaats biedt aan een maximum van 135 personen. De zaal beschikt over airconditioning, een prettig groot scherm, beamer, katheder, microfoon en een geluidsinstallatie. Uiteraard zijn andere zaalopstellingen mogelijk!

Astronautenzaal


Voor kleinere bijeenkomsten en workshops stellen wij graag onze Astronautenzaal ter beschikking. Deze zaal is in theateropstelling geschikt voor maximaal 25 personen. De zaal beschikt over airconditioning, een scherm, een beamer en daglicht. De zaal kan ook worden gebruikt als vergaderruimte voor maximaal 18 personen.

De Cleanroom


In de Cleanroom van Space Expo vind je onder andere een Marslandschap met een Marsrover. De Cleanroom is dé binnenkomer van onze tentoonstelling. Het scherm en de beamer kun je inhuren voor jouw presentatie. De omgeving leent zich uitstekend als futuristisch decor voor online evenementen.

Huur het hele museum


Naast de verschillende ruimtes, is het ook mogelijk om het hele museum af te huren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.