Events

Let's meet in space!

Space Expo is the space to be! De unieke en spannende ruimtesfeer biedt veel mogelijkheden voor events van 10 tot 500 personen. Denk bijvoorbeeld aan een vergadering in de ruimte, een borrel op de maan of een productlancering tussen de rakketten en satellieten. Wil je ├ęcht uitpakken? Het is ook mogelijk om het museum in zijn geheel af te huren.
We denken graag met je mee!

Zalen

Space Expo beschikt over 2 zalen die je kunt huren voor meetings, presentaties of events.

145 m2

Arianezaal


De Arianezaal leent zich perfect voor presentaties of lezingen.

- Maximaal 135 personen in theateropstelling
- Andere opstelling in overleg mogelijk
- Inclusief beamer, scherm, katheder met vaste microfoon en 1x draadloze microfoon

45 m2

Astronautenzaal


Voor kleinere bijeenkomsten en workshops stellen wij graag onze Astronautenzaal ter beschikking.

- Maximaal 20 personen in theateropstelling
- Andere opstelling in overleg mogelijk
- Inclusief beamer, scherm en HDMI-aansluiting voor eigen laptop

Ruimtes in het museum

Ontdek welke ruimte het beste bij jou past! We lichten graag een aantal locaties voor je uit. Onderaan deze pagina vind je meer foto's van Space Expo.

Central Core


Het Central Core is de grootste ruimte van Space Expo. Hier bevind je je letterlijk tussen de raketten en satellieten en heb je zicht op bijna de hele expositie. Je kunt hier jouw lunch, borrel of diner laten plaatsvinden. Ook kun je hier grote bijeenkomsten in een ruimtedecor houden. De ruimte tussen de raketten biedt een mooi, natuurlijk podium.

Space Station Square


Het Space Station Square ligt naast een groot model van het International Space Station (ISS) en grenst aan het spectaculaire maanlandschap waar de maanlander Eagle en Neil Armstrong de hoofdrol spelen. Een ideale plek voor een netwerkborrel of presentatie. Space Station Square is ook een perfecte ruimte voor livestreams. 

Huur het hele museum


Het is ook mogelijk om het hele museum af te huren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Catering op maat


Op het vlak van catering is bij Space Expo veel mogelijk. Van eenvoudig tot luxe ontbijt, lunch en borrels. Taat & Friends is onze professionele cateraar aan huis. Zij verzorgen naar wens zelfgemaakte amuses, foodstations naar keuze, gerechten van de barbecue, geheel verzorgde diners en walking dinners. Een optimale uitstraling, topkwaliteit en plezier zijn de ingredi├źnten van hun werkwijze.

Technische ondersteuning


Voor technische ondersteuning huren wij met regelmaat de expertise in van onze preferred supplier, ML Systems. Zij zijn bekend met de mogelijkheden van onze locatie en zorgen voor een soepel technisch verloop tijdens jouw event!

Sfeerimpressie