Persbericht

Space Talks in Space Expo Noordwijk op zondag 11 en 25 november

Op de zondagen 11 en 25 november wordt er een interessante serie ‘Space Talks’ gegeven bij Space Expo in Noordwijk. De Vlaamse ESA ESTEC ingenieur Koen Debeule geeft deze dagen enkele hoofdstukken prijs van de cursus ‘Space in a nutshell’ voor iedereen die geïnteresseerd is in ruimtevaart.

Space in a nutshell
De Space Talks starten met een inleiding over ESA, hierna volgen drie hoofdstukken van de cursus Space in a Nutshell. Het publiek kan aangeven in welk hoofdstuk zij het meest geïnteresseerd zijn. Er zijn meer dan 20 opties om uit te kiezen, bijvoorbeeld astronauten, sondeerraketten, geschiedenis, paraboolvluchten, raketmotoren, astronomie of ons zonnestelsel en veel meer. Tussendoor worden uiteraard pauzes ingelast.

11.00 uur            Algemene inleiding over ESA, de ruimtevaartorganisatie van Europa
12.00 uur            Hoofdstuk 1 - Space in a nutshell
13.00 uur            Hoofdstuk 2 - Space in a nutshell
14.00 uur            Hoofdstuk 3 - Space in a nutshell

Bijwonen lezing
M.Eng. Ing. Koen Debeule is een ESA ESTEC ingenieur. Deze  ‘Vlaamse vriend van Space Expo’ werkt niet alleen aan technische zaken, maar verzorgt binnen ESA ook cursussen en presentaties. De lezing kan, op vertoon van een geldig entreebewijs van Space Expo, gratis worden bijgewoond. De reguliere toegangsprijs tot het museum is 12 euro per volwassene, ook is de museumkaart geldig bij Space Expo.

https://spacetalks.net/event/space-in-a-nutshell-space-expo-part-i/
https://spacetalks.net/event/space-in-a-nutshell-space-expo-part-ii/


K. Debeule.JPG
European_Space_Talks_logo_node_full_image_2