Tip voor space liefhebbers: 
Space Film Festival & een lezing van Rob van den Berg!

Van 26 t/m 29 september is het Space Film Festival in De Muze Noordwijk. Vier dagen lang genieten van heerlijke films waarin de ruimte een hoofdrol speelt. Rob van den Berg, directeur van Space Expo, geeft op donderdagavond 27 september hierop aansluitend een lezing: ‘Science fiction of echt?’ Rob brengt je in deze lezing op de hoogte van de stand van zaken in de ruimtevaart. Hoe snel kunnen we nou in het echt vliegen in de ruimte en welke planeten zijn er binnen ons bereik? Bestaat er buitenaards leven? Tussendoor komen er diverse voorbeelden uit bekende science fiction films voorbij. 

De lezing is gratis bij te wonen op vertoon van een filmkaartje van het Space Film Festival. Zonder filmkaartje kunnen mensen voor 3,50 een kaartje kopen om de lezing bij te wonen, inclusief een kopje koffie of thee. Meer info & tickets: https://www.demuzenoordwijk.nl/movies/870/17/lezing_science_fiction_of_echt

Rob van den Berg is sinds 2008 directeur van Space Expo in Noordwijk. Hij heeft veel kennis over de ruimte en ruimtevaart én hij is groot liefhebber van science fiction en films die zich in de ruimte afspelen.