VIDEO!!!

Een meeting, congres of event in Spacesfeer

Space Expo is niet alleen een geweldig ruimtevaartmuseum, het is ook een geweldige locatie voor het organiseren van uw eigen evenement. Wat te denken van een buitenaards feest, een diner in hogere sferen of een productlancering tussen raketten en satellieten? Uiteraard zijn er ook goede mogelijkheden en ruimtes voor vergaderingen, lezingen en congressen.Evenementen bij Space Expo

Buitenaardse feesten &
Evenementen in hogere sferen

Zodra je Space Expo binnenkomt waan je je direct in hogere sferen. In het museum hangt een unieke spannende ruimtesfeer die veel mogelijkheden biedt voor events met een thema. Denk bijvoorbeeld aan productlanceringen tussen de raketten, buitenaardse feesten, meetings over de toekomst, events over innovatie en techniek of de zo belangrijke (duurzame) aandacht voor onze planeet aarde. 

Bijzondere ruimtes

In het museum hebben wij veel aantrekkelijke ruimtes voor uw evenement. Zoals het auditorium, het Space Station Square, de Sputnik Alley of de Milky Way. Ook is het mogelijk het gehele museum af te huren zodat uw gasten kunnen borrelen naast de maanlander of een hapje kunnen eten in het ISS ruimtestation. Alle ruimtes zijn geschikt voor grote en kleinere groepen (van 10 tot 350 personen). 

RK_03PGPC02Lr
Speech Central Core
IMG_3533 navo en luchtmacht

De vergaderzalen van Space Expo

Naast de ruimtes in het museum hebben wij ook de Arianezaal (max 130 personen in theateropstelling) of de Astronautenzaal (max 35 personen in theateropstelling) voor u beschikbaar. 

JQ0A3954-HDR
JQ0A3984-HDR

Parkeren

Parkeren is bij Space Expo geen probleem. Er is ruime gratis parkeergelegenheid voor meer dan 120 auto’s.

Upgrade uw evenement

Upgrade uw evenement of meeting met een inhoudelijke presentatie, lezing of rondleiding!

Space-presentatie door Rob van den Berg
Als u een evenement of meeting houdt in Space Expo is er de mogelijkheid om de directeur van Space Expo in te huren als spreker: Rob van den Berg. Rob is een geboren verhalenverteller. Hij laat u in de spannende omgeving van Space Expo nader kennis maken met een verhaal over het heelal, de ruimtevaart en evolutie. U kunt zelf aangeven welke verdieping u graag wilt.

Duurzame VIP-tour door Joos Ockels
Joos Ockels, de vrouw van wijlen Wubbo Ockels, werkt met veel toewijding als vrijwilliger bij Space Expo. Daarnaast is zij zeer actief om het gedachtengoed van haar man voort te zetten via onder andere de Stichting Happy Energy. U kunt Joos Ockels inhuren voor een lezing in combinatie met een rondleiding door Space Expo waarbij ze de relatie legt tussen ruimtevaart en duurzaamheid. De opbrengst gaat grotendeels naar de Stichting Happy Energy!  

Tour door een gids
Upgrade uw event met een rondleiding door een van onze professionele en enthousiaste gidsen. De rondleiders van Space Expo nemen u mee door de expositie en vertellen uw gasten over de modernste ontwikkelingen. Aan de hand van leuke anekdotes laten zij de geschiedenis van de ruimtevaart herleven.

Plattegrond Space Expo basis 18 mei 2017 jpg

Vrijblijvende offerte of rondleiding

Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Ook bent u welkom voor een kennismaking en rondleiding.


Afdeling evenementen (vraag naar Caroline, Milou of Chantal)
Telefoon: 071 - 200 1400 
Mail: events@space-expo.nl
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:00 uur. Space_to_be

Vul uw eigen inhoud in.

dit is een test

Dit is een test voor een nieuwe tekst