Space Connect 2019 en Space Gala 2020

Space Connect 2019 DEF

Space Connect 2019

Datum: Vrijdag 28 juni 2019 
Tijd: 17.00-20.00 uur
Plaats: Space Expo in Noordwijk
Tickets: € 45,- p.p. (exclusief BTW, inclusief drankjes, fingerfood & performances)

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat de hele wereld televisie keek toen Neil Armstrong op 20 juli 1969 de eerste stappen op de maan heeft gezet. Terwijl hij dit deed sprak hij de legendarische woorden uit: “That's one small step for a man, one giant leap for mankind”

Deze historische gebeurtenis vieren we graag met u tijdens een ‘spannende’ vrijdagmiddag bijeenkomst tussen de raketten en het spectaculaire maanlandschap met de maanlander van Neil Armstrong. Bij binnenkomst waant u zich in hogere sferen. Uw gevoel wordt nog eens versterkt door boeiende presentaties van o.a. astronaut André Kuipers over de maan en spectaculaire buitenaardse performances. Laat u verwennen met lekkere fingerfood happen en coole drankjes tijdens deze feestelijke ‘Afterwork-party in Space’ met aandacht voor duurzaamheid en onze kwetsbare planeet aarde.

Beleef samen met uw eigen collega’s en/of relaties deze unieke ervaring, vol met inspiratie, nieuwe ontmoetingen en een inhoudelijk sterk programma. Zowel de ruimtevaartsector als andere bedrijven zijn van harte welkom op dit grootse zakelijke event met een feestelijk tintje.

Voorinschrijving en meer info Space Connect 2019: spacegala@nexclusive.nl of 06-25028473.

Dit event wordt i.p.v. het Space Gala georganiseerd. In 2020 zal de jubileum editie van het Space Gala plaatsvinden.

Zet 28 juni 2019 alvast in uw agenda en let’s meet & connect in Space!

Een ruimtelijke groet,

Bestuur Space Expo


Space Gala

Op zaterdag 17 maart 2018 werd alweer het vierde Space Gala georganiseerd in samenwerking met het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk. Op het vierde Space Gala is er een totaal opbrengst van € 83.972 opgehaald.

In 2020 zal de jubileum editie van het Space Gala plaatsvinden! Het doel waarvoor de opbrengsten van dit gala worden ingezet is de vernieuwing van Space Expo. Hiermee kunnen wij onze bezoekers inspireren met de wonderen van de ruimte en de mogelijkheden die ruimtevaart ons biedt om onze aarde duurzamer te maken. Meer informatie is te vinden op www.spacegala.eu

20180317-Par-pa-fotografie-Space-Gala-2018 0124-1kl
Space_to_be

Vul uw eigen inhoud in.

dit is een test

Dit is een test voor een nieuwe tekst