Space lezingen en space tours

Verrijk je space kennis

Upgrade uw event of meeting met een inhoudelijke presentatie, lezing of rondleiding! 
Heeft u specifieke wensen voor lezing of presentatie over een bepaald onderwerp? Veel is mogelijk. Neem contact met ons op!

JQ0A4014-HDR

Space Tour

Door een van onze enthousiaste gidsen

Tijdens een rondleiding door een van onze enthousiaste gidsen worden uw gasten vermaakt met interessante achtergrondverhalen en leuke anekdotes over de objecten in onze expositie. Een rondleiding duurt ongeveer een uur, de tijdsduur kan uiteraard aangepast worden. 

Wij hanteren een maximum van 25 personen per gids en maximaal 4 gidsen tegelijkertijd. Mocht u met een groot gezelschap aanwezig zijn, dan kunnen wij bijvoorbeeld tijdens een borrel, diverse gidsen op een aantal Space Expo highlights plaatsen, zodat uw gasten zelf met een hapje en een drankje van gids naar gids lopen.

Rob van den Berg 2016 SE

Rob van den Berg

Lezing met space thema

Rob van den Berg is directeur van Space Expo. Hij is een geboren verhalenverteller. Hij laat u in de spannende omgeving van Space Expo nader kennis maken met een verhalen over het heelal, de ruimtevaart en evolutie. U kunt zelf aangeven welke verdieping u graag wilt:

• Het laatste nieuws uit het heelal
• Leven in het heelal
• De maanlandingen, echt of fake?
• Wat de Oude Grieken al wisten over het heelal
• De evolutie van de mens

IMG_3529

Joos Ockels

Een bijzondere en duurzame VIP-tour

Joos Ockels, de vrouw van wijlen Wubbo Ockels, werkt met veel toewijding als vrijwilliger bij Space Expo. Daarnaast is zij zeer actief om het gedachtengoed van haar man voort te zetten via onder andere de Stichting Happy Energy. 

U kunt Joos Ockels inhuren voor een lezing in combinatie met een rondleiding door Space Expo. Vanuit haar ervaring en persoonlijke betrokkenheid geeft zij u een inzicht in ruimtevaart en de relatie met duurzaamheid. U kunt een bijzondere ontmoeting en presentatie verwachten. Uiteraard is er de mogelijkheid van vragen stellen. 

De VIP tour van Joos Ockels duurt ongeveer een uur, de opbrengst komt grotendeels ten goede aan de Stichting Happy Energy.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag extra informatie? 

Vraag bij ons aan: onze Meeting Guide, de prijslijst of een offerte op maat! Neem telefonisch contact op met onze afdeling evenementen: 071-200 1400 op maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:00 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen: events@space-expo.nl

Space_to_be

Vul uw eigen inhoud in.

dit is een test

Dit is een test voor een nieuwe tekst