Een meeting, congres of event in Spacesfeer

Space Expo is niet alleen een geweldig ruimtevaartmuseum, het is ook een geweldige locatie voor het organiseren van uw eigen evenement. Wat te denken van een buitenaards feest, een diner in hogere sferen of een productlancering tussen raketten en satellieten? Uiteraard zijn er ook goede mogelijkheden en ruimtes voor vergaderingen, lezingen en congressen.


IMG_3533 navo en luchtmacht

Buitenaardse feesten of events

Space Expo bedient de zakelijke markt met een breed aanbod aan verschillende zalen en ontvangstruimtes waaronder een ruim opgezet Auditorium, het Space Station Square, de Sputnik Alley en de Milky Way.  

Alle zakelijke ontmoetingsruimten zijn geschikt voor grote en kleinere groepen. De expositieruimte leent zich bij uitstek voor recepties, meetings, lezingen, seminars, congressen en diners.

RK_03PGPC02Lr
Speech Central Core
081206_201013_a

De vergaderzalen van Space Expo:

U kunt het gehele museum afhuren of een bepaalde ruimte in ons museum gebruiken. Ook hebben wij de Arianezaal of de Astronautenzaal voor u beschikbaar. 

De Arianezaal, een vergaderzaal voor maximaal 130 personen (in theateropstelling).

JQ0A3954-HDR

De Astronautenzaal, een vergaderzaal voor maximaal 35 personen (in theateropstelling).

JQ0A3984-HDR


Bent u ge├»ntereseerd en wilt u graag extra informatie? Neem gerust contact op met de afdeling evenementen: 071 - 200 1400 op maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:00 uur. Of mail naar events@space-expo.nl


Plattegrond Space Expo basis 18 mei 2017 jpg

Dineren onder de satellieten?

Dineren onder de satellieten, een lunch naast de maanlander of een break tijdens de vergadering naast het International Space Station?

Wie voor Space Expo kiest, kan rekenen op een originele aankleding van feest of bedrijfsevenement. 

Voor een impressie klik hier of bekijk de video hieronder.Space_to_be

Vul uw eigen inhoud in.

dit is een test

Dit is een test voor een nieuwe tekst