Een meeting, congres of event in Spacesfeer

In de verrassende ambiance van de ruimtevaartexpositie kunt u de meest uiteenlopende evenementen organiseren. Space Expo brengt u letterlijk in hogere sferen. Een nieuw bedrijfsproduct lanceren onder de rook en het bulderende lawaai van een raketlancering; na een bedrijfspresentatie borrelen en dineren temidden van testsatellieten en modellen van raketten. 


IMG_3533 navo en luchtmacht

Nieuwe expo, nieuwe ruimtes

Space Expo bedient de zakelijke markt met een breed aanbod aan verschillende zalen en ontvangstruimtes waaronder een ruim opgezet Auditorium, het Space Station Square, de Sputnik Alley en de Milky Way.  

Alle zakelijke ontmoetingsruimten zijn geschikt voor grote en kleinere groepen. De vernieuwde expositieruimte leent zich bij uitstek voor recepties, meetings, lezingen, seminars, congressen en diners.

De vergaderzalen van Space Expo:

De Arianezaal, een vergaderzaal voor maximaal 130 personen (in theateropstelling).

JQ0A3954-HDR

De Astronautenzaal, een vergaderzaal voor maximaal 35 personen (in theateropstelling).

JQ0A3984-HDR


Bent u geïntereseerd en wilt u graag extra informatie? Neem gerust contact op met de afdeling evenementen: 071 - 200 1400 op maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:00 uur. Of mail naar events@space-expo.nl


Plattegrond Space Expo basis 18 mei 2017 jpg

Dineren onder de satellieten?

Dineren onder de satellieten, een lunch naast de maanlander of een break tijdens de vergadering naast het International Space Station?

Wie voor Space Expo kiest, kan rekenen op een originele aankleding van feest of bedrijfsevenement. 

Voor een impressie klik hier of bekijk de video hieronder.Space_to_be

Vul uw eigen inhoud in.

dit is een test

Dit is een test voor een nieuwe tekst